Sidste opdatering af solgte anparter efter 1 mdr.

 

Vi startede for en måned siden med fuldt hus til Borgermødet nede i ‘Huset’. Det store spørgsmål var: Vil Hovborg have en dagligvareforretning?
Den sidste blanket indenfor tidsfristen er nu talt op, og tallene taler for sig selv. Vi ender på tilsagn om køb af anparter for imponerende 1.277.500 kr.


Hvis du synes at vi har rykket os meget her i ‘slutspurten’, så er en del af forklaringen, at vi har modtaget tilsagn om køb af anparter for et større beløb af Klelund ApS, som rigtig gerne vil støtte op omkring projektet.

Derudover har der hele vejen til det sidste været en stor støtte fra jer allesammen, både virksomheder, borgere, foreninger, sommerhusejere/hyttebyen og mange andre med tilknytning til Hovborg.

Beløbet I har støttet op med betyder, at vi har lidt ekstra råderum som f.eks. kan bruges til at sørge for at facaden/det udvendige kommer i rigtig flot stand og at vi kan lave andre salgsfremmende tiltag, som f.eks. skiltning ud mod Grindstedvej.

Og skulle der ske afvigelser i det kommende budget, så er det rart der er luft til det også.

Nu fortsætter arbejdet for at få realiseret drømmen om en Min Købmand i Hovborg. Næste skridt er at få stiftet selskabet bag, og få lagt den videre plan. Vi har møde med Dagrofa allerede i næste uge. Hvis du vil hjælpe til, så tag endelig fat i en af os fra arbejdsgruppen, som består af:

Jesper Mikkelsen
Connie Skovbjerg
Poul Henrik Bruun
Inger Randbo Pedersen
Simon Højvang
Thomas Carstensen

Tusind tak til alle der har været med til at støtte op omkring projektet – fantastisk at det kunne lade sig gøre på så kort tid.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *