Støtteforeningen for Holmeåskolen inviterer:

Arbejdsaften– til arbejdsaften Fredag d. 12. september 2014 Så er der brug for stærke, kreative og fingernemme mænd og kvinder! På skolen har vi ting som kan være svære at nå at få ordnet i det daglige, og som kan blive til glæde og gavn for skolens elever, hvis det bliver lavet. Derfor har vi brug for hjælp til:

 

  1. Hold: Leg på en streg. Spraymaling af bogstaver og tal i skolegården
  2. Hold: Rengøring af flagstangen
  3. Hold: Sand køres på boldbanen (Medbring trillebør og skovl)
  4. Hold: Syning af sækkepuder (Medbring evt. en overlocksymaskine, hvis man har sådan en, ellers bruges skolens symaskiner)
  5. Hold: Reparation af skur ved skolesøen (Medbring evt. nedstryger, en akuboremaskine+bits, hammer, koben, knivtang)
  6. Hold: Madhold

 

For dem der kan er starttidspunktet kl. 14.00, ellers kommer man bare, når man har mulighed for det. Aftenen slutter af med fælles aftensmad.  Såfremt man har mulighed for at deltage i arbejdsaftenen sender man en mail til Helene Østergaard på heleneoestergaar@hotmail.com eller ringer/sms på tlf.28 73 72 72. På tilmeldingen skal man skrive, hvor mange man kommer (børn og voksne), og hvilket hold man kan tænke sig at arbejde på. (Skriv blot holdnummer til Helene) Sidste frist for tilmelding er fredag d. 05.09.14 Venlig hilsen Holmeåskolens støtteforening og skolen. Til print: Støtteforeningen for Holmeåskolen inviterer til arbejdsaften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *