Pjerrot fortæller om UNICEF´s arbejde – åbent arrangement

Folkeskolen i Hovborg har stor fokus på børns rettigheder og arbejder konstant på udvikling af nye projekter i den sammenhæng. Hør om UNICEF´s arbejde onsdag, den 10. februar kl. 9.00i Hovborg.

SE BILLEDER NEDERST I DENNE TEKST !

Skolens tidligere elevrådsformand, Noa Jankovic er netop udnævnt som ambassadør for Børnerådet og har været involveret i flere lokale, nationale, og internationale projekter med FNs Børnekonvention som emne. Lige nu planlægges der på et projekt om et fremtidigt kulturudvekslingsprojekt ml. Serbiske og Danske børn. I første omgang er det planen at børnene bl.a. skal udveksle diverse tegninger, fotografier, historier osv. om deres hverdagsliv. På den måde sætter de deres egen personlige, og kulturelle identitet i perspektiv og fremmer dermed respekten for menneskerettigheder.

”Med alt det som Pjerrot stor for, er det en stor glæde at kunne fortælle at, Pjerrot, som er UNICEF Ambassadør, kommer til Hovborg Kulturhus onsdag den 10. februar kl. 09.00, for at fortælle om UNICEFs arbejde både i ind- & udland” fortæller 14 årige Noa Jankovic og fortsætter ”Pjerrot er børnenes ven og han har altid god tid til at snakke med dem, han er en fantastisk kommunikator og symbolik for det som det hele handler om – at være gode ved hinanden og sprede glæde omkring sig”

Pressekontakt:
Ambassadør for Børnerådet Noa Jankovic, BRD, tlf. 75393874
Skoleleder Henry Pedersen, Hovborg Skole, tlf. 75393874

Læs programmet her

Se billederne fra det vellykkede arrangement, hvor ca. 230 børn deltog:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *