Nyt fra HUIF

Det pragtfulde vejr vi har haft i april, får rigtig forårs- og sommerfornemmelserne frem. Der er vist ingen undskyldning for ikke at komme ud og nyde vejret og udendørslivet. Det kan vi også se på boldbanerne, hvor der er rigtig gang i fodbold og kroket. Tennisbanen vil snart være klar, så der er også muligheder her. Og hvis de gamle vejrprofetier holder stik, kan vi få en rimelig sommer. 

 “Springer eg før ask, går sommeren i vask  (=våd og regnfuld)             Spring ask før eg, bliver sommeren bleg”    (= tør og varm).

 I år sprang ask ud før eg, og dermed skulle vi få en tør og varm sommer. Men et er profetier, noget andet er, om vejrguderne retter sig efter dem. Spørger man kroketspillerne, findes der ikke dårligt vejr, men dårlig påklædning. Det gør de nu noget ved, og de har netop bestilt nye overtræksbluser.

Men det vil under alle omstændigheder være utrolig dejligt med fint vejr i uge 26, hvor vi igen har sommerfest. Festudvalget har været i gang længe, og der er lavet et program … som udvalget som sædvanlig holder tæt til kroppen, men sæt endelig uge 26 af til sommerfest. Som sædvanlig bliver der brug for mange frivillige hjælpere, så vi håber at I igen i år er klar til at give et nap med. Der er både store og små opgaver, men de er alle meget vigtige. Så uanset hvilken opgave, I bliver opfordret til at påtage jer, håber vi, at I vil sige ja. Ligeledes håber vi, at vore sponsorer igen i år vil være klar til at støtte sommerfesten. Medlemmerne i de forskellige udvalg vil igen i år påtage sig opgaven med at skaffe hjælpere og kontakte sponsorer. Skulle I ikke blive spurgt, skyldes det sandsynligvis at HUIF’s “agenter” ikke har været heldige at træffe jer, men så håber vi, at I selv vil give et praj, hvis I har lyst til at hjælpe eller støtte på anden måde.

Som sædvanlig uddeles Hovpotten i forbindelse med sommerfesten. Som det fremgår af annoncen, håber vi, at I overvejer, hvem der har fortjent hæderen i 2009, og at I lægger et begrundet forslag i forslagskassen i Dagli’Brugsen senest den 21. juni.

Cykelløbet “Holmeåløbet”, der plejer at blive afviklet søndag i starten af sommerfesten, er taget af programmet i år. Til gengæld bliver der søndag den 21. juni sat fokus på motion.

I fællesskab arrangerer Hovborg skole, Lokalrådet, Husholdningsforeningen, DGI og HUIF “landsbymotion”. Nærmere program følger, men det er en motionsdag for alle, og det er arrangørernes håb, at alle børn og voksne vil deltage. Så husk at reservere dagen!

Et mangeårigt ønske fra fodboldspillerne om udskiftningsbokse er ved at gå i opfyldelse. Faktisk er det syv år siden, de fremsatte ønsket, og fik det bevilliget. Nu må vi så håbe, at skurene ikke bliver så attraktive, at det bliver svært for trænerne at få spillerne jaget på banen.  Skurene er så store, at der er håb om, at tilskuere også kan kravle i ly i tilfælde af dårligt vejr. Det er en flok frivillige, der har været i gang med tømrerarbejdet.

/Poul Hansen

One thought on “Nyt fra HUIF

  1. PK

    Jeg tror ikke I er klar over at det er en succes i vælger at droppe i år…. jeg tænker naturligvis på Holmeåløbet! Ritig mange er godt trætte at løbet ikke bliver gennemført i år!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *