Kommunens helhedsplan på skoleområdet til høring

Vejen Byråd besluttede på sit møde den 9. november 2010 at sende forslag helhedsplan for Vejen Kommunes Skolevæsen 2011-15 i høring ved MED-udvalg, skolebestyrelser, berørte faglige organisationer, forældrebestyrelserne ved daginstitutioner og lokalrådene med en høringsperiode på 8 uger frem til fredag, den 7. januar 2011. Fortsæt læsningen her:

2 thoughts on “Kommunens helhedsplan på skoleområdet til høring

  1. Enghavegaard

    Efter et godt borgermøde får man lyst til at give sin mening til kende. Dejligt at opleve de ildsjæle der kæmper for vores landsby på tæt hold. Som tilflytter til Hovborg har jeg selvfølgelig meget at “lære” men omvendt kan man sige at jeg ikke bærer rundt på noget i rygsækken der farver mine holdninger. For mig at se handler det her om simpel matematik, vil vi overleve i første omgang og få arbejdsro til at lave danmarks bedste landsbyskole, så skal vi ikke sætte ild til halmballer ved byskiltet, beklager Connie, men energien kan bruges bedre. Vi skal acceptere samarbejdet med Lindknud, og vende det til noget positivt istedet. Når vi er sammen med Lindknud så er vi sikret elevgrundlaget for vores ønskede drømmeskole. Vi skal have lagt et mediepres, der skal starte allerede nu, vi har en god historie her som medierne burde spise råt frem for alle de kødløse reality stjerner der stjæler rampelyset idag. Ingen hverken politikere eller forældre i Lindknud vil være dumme nok til at sige nej til danmarks bedste landsbyskole. Politikerne tør med garanti ikke sige nej, hvis bare vi får det op på et højt nok medieniveau, men det skal ikke være en film når huset står færdigt, vi skal have det igang allerede nu. Facebook , TV2, kanal 5, alle kneb gælder. Så lad os nu forsøge at forene kræfterne og se fremad og glemme partiskel og andre ting der blokerer. Jeg bliver aldrig Fan af det parti Benny Jensen repræsenterer, men man kan se når det har gjort ondt på en mand og det kunne man se Mandag i huset. Respekt for det.

  2. CMS

    Hvor er det dejlig, at debatten er startet langsom op af et godt indlæg. Jeg tror, at vi har brug for at få lov at komme frem med vores holdninger, uanset hvad vi mener. Du gav mig et stikord til at kommentere, hvad jeg sagde forleden. Skoledebatten foregår på to niveauer i mit univers – her kan man være enig eller uenig – men hele helhedsplanen på skoleområdet drejer sig om alle skoler i Vejen Kommune, mens Landsbyhuset drejer sig om vores lokale skole. Når mit hjerte i mange år har “banket for” landsbyerne i hele kommunen, kan jeg naturligvis ikke stiltiende se til, at 8 lokalsamfund bliver påvirket i en urimelig negativ grad med denne strukturændring, hvis jeg tilmed ikke tror på, at økonomien holder på langt sigt. Dette er landdistriktspolitik og handler om værdier, bosætning i hele kommunen samt troværdighed overfor de fantastiske lokale udviklingsplaner, som 22 lokalsamfund har arbejdet med i en længere periode. Alle de steder, hvor man har skoler idag, står der i planerne, at fremtidig udvikling har skolerne, institutionerne og børnenes fremtid som omdrejningspunkt. Jeg kæmper for 22 velfungerende lokalsamfund i Vejen Kommune – borgerne i Hovborg har både hjerte, hjerne og hænder til at kæmpe lokalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *