Kære alle!

Vi arbejder i øjeblikket på at indsamle historier og fortællinger fra Baldersbæk, til en hjemmeside som vi er ved at udarbejde.
Derfor vil vi spørge om nogle af jer har en sjov historie, oplevelse, tradition eller andet i forbindelse med Baldersbæk. Har du selv arbejdet som stuepige eller gravet tørv, eller har du danset om springvandet? Vi søger også billeder af Baldersbæk og området op til. Vi er desuden også meget interesserede i at vide mere om Baldersbæk under 2. Verdenskrig. Hvem bode på Villaen i den periode? Listede soldaterne virkeligt rundt i strømpe sokker? Hjalp folk fra lokalområdet til at slukke en brand? Hvor og hvad spiste soldaterne? Med andre ord er der ikke en historie, der er hverken for stor eller for lille, alt har vores interesse!! Fik du for eksempel dit første kys i Baldersbæk, eller holdt I altid børnefødselsdag i Baldersbæk så fortæl os om det.
Vi glæder os til at høre lige netop din historie om Baldersbæk! Fortæl den til Simone Freiheit Christiansen på s_freiheit@hotmail.com eller tlf. 61 33 13 08 eller Ilse Due Jensen 27 34 68 48 Du kan også fortælle den til Hovborg Lokalhistorisk arkiv: Henry Pedersen 75 39 62 57
De bedste hilsner fra “Foreningen til bevarelse og formidling af natur- og kulturmiljøet i de danske skove” og Hovborg Lokalhistorisk arkiv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *