Kære alle Hovborgere!

Det er nu godt en måned siden der var valg til byrådet, og det lykkedes, igen, at få stemmer nok til en plads i byrådet de kommende 4 år. Den seneste måned har for mig været præget af efterveerne fra valget, som sammensætningen af de nye udvalg, men også med afsked til de kollegaer i byrådet som ikke fortsætter, og til nogle at de udvalg mm. jeg ikke kommer til at fortsætte i. Mit personlige valg var ikke så godt som for 4 år siden og det har haft betydning for fordeling af pladserne i partiet, hvor jeg nu er valgt ind som den 4. af fire. Næstformandsposten i Teknik & Miljø må jeg opgive, men fortsætter som menigt medlem i udvalget. Pladsen i Sundhed, Kultur & Fritid må jeg også opgive men får i stedet en plads i udvalget for Social & Ældre. Jeg fortsætter i Kulturel Samråd, og skal derudover prøve kræfter med nogle nye poster, bl.a. i Ekspropriationskommissionen samt i Styregruppen for Holmeå kyst-til-kyst stien. Det bliver spændende at komme i gang i det nye år. I den kommende periode er jeg det eneste lokale byrådsmedlem og jeg arbejder på flere tiltag for at øge tilgængeligheden til mig og byrådsarbejdet. Mere om det i starten af det nye år. Inden jeg slutter, vil jeg gerne siger tusind tak for opbakningen og de personlige stemmer. En særlig varm tak til dem der trodsede vejr og vind for at hjælpe med plakater, foldere og anden kampagneføring. De hjerteligste julehilsner og ønsker om en glædelig jul, samt et godt nytår, Charlotte Klausen chkl@vejen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *