Indmeldelse i Hovborg Fitness

Hvis du har fået lyst til at bruge Hovborg Fitness træningsudstyr, så er det nemt at tilmelde sig. Du kommer blot forbi lokalet på et tidspunkt, hvor der er en instruktør tilstede. Der er ofte instruktørbemanding her i begyndelsen, men der vil altid være bemanding i følgende perioder:

Mandage til torsdage: kl. 19.00 – 21.00
Lørdage: kl. 10.00 – 12.00

Instruktøren vil foretage din indmeldelse og kan tage imod betaling med dankort. Alternativt kan du efterfølgende betale i banken.

Prisen for indmeldelse er:

Halvårskort: 800 kr.
Helårskort: 1200 kr.

Dertil lægges 100 kr. for indmeldelsesgebyr til dækning af bl.a. nøglebrik. Samtidig med indmeldelse aftaler du en instruktørtime på et tidspunkt, der passer dig.

Fitnesslokalet står derefter til din disposition hele ugen på tidspunkterne:

Hverdage: 6.00 – 21.00
Lørdage: 8.00 – 18.00
Søndage: 8.00 – 21.00

Prøvetime:
Hvis du er meget usikker på, om Fitness er noget for dig vil vi gerne arrangere en prøvetime inden du binder dig. Kom forbi når der er instruktørbemanding af lav en aftale om en gratis prøvetime.

+60 aften:

Det er allerede nu besluttet, at Hovborg Fitness afholder en aften for kommende medlemmer i den 3. alder. Det sker torsdag den 22. oktober kl. 19.30. Her vil vi gerne orientere om, hvordan træning i Fitness lokalet kan hjælpe dig – vi er helt sikre på, at alle kan få gavn af Fitness træningen.

Kontaktperson:
Hvis der er et spørgsmål, som du ikke har fået svar på endnu, så kan du
henvende dig til: Nicolaj på tlf. 20144751

One thought on “Indmeldelse i Hovborg Fitness

  1. Charlotte

    Hej

    Nu står der kun, hvad det koster vært halve år og hele år.. er det de eneste muligheder man har? man kan ikke gøre det til en månedlig betaling?

    Vh
    Charlotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *