Mediedækning

Hovborg har mange gange været i mediernes søgelys. Her er nogle eksempler fra tv-mediet:

Hovborg´s pris, TV-syd 1986: se på Facebook.com, under gruppen: “Hovborg”

Tidligere formand for Folketinget Ivar Hansen har fået sin egen mindesten. Under sin rundtur til forskellige grundlovsmøder afslørede statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) i formiddag stenen, der er opstillet ved Hovborg Kro tæt på Ivar Hansens hjemby Agerbæk syd for Grindsted.

7. klasse på Hovborg Skole er i gang med at bygge en afrikansk lerhytte i samarbejde en afrikansk hyttebygger fra en landsby i Burkina Fasso, der er skolens venskabsby.

Hytten bliver bygget af soltørret ler med et tag af strå.

Hytten skal indgå i undervisningen i naturfag på skolen. Den skal nemlig udstyres med

solfangere og solovn.

Den afrikanske hytte opbygges i den nye Holmeådalens aktivitetspark i Hovborg.

(Vedr. link: på TV SYD´s hjemmeside søg på: “Skolebørn bygger”, og tekst og video-klip fremkommer:

“Mit Danmark” filmer i Hovborg, september 2005

De små landsbyers fremtid ser sort ud efter den 1. januar 2007, mener nogle. Men Lisbeth fra Nørbølling og Connie fra Hovborg har taget sagen i egen hånd. Lisbeth vil have stablet et lokalråd på benene, mens Connie kæmper for at Fællesrådet bliver hørt i Ny Vejen Kommune. Følg med i kvindernes kamp for at deres landsby bliver andet end en lille plet på landkortet. Se hvor galt det kan gå, hvis landsbyerne ikke gør noget for deres overlevelse. Og hør hvad eksperterne har at sige om sagen.

Ekspedition syd er nået til Hovborg mellem Holsted og Grindsted. Her besøger Jørgen Guldberg blandt andet den lokale skole og den lokale kro, og så finder han ud af hvem der gemmer sig i julemanden.

Fix mit liv – om coachingbølgen d. 25/10 2008

Coachingbølgen er rullet hele vejen fra 2900 til en landsby i Vestjylland. Her bruger de aktive beboere coaching til at få landsbyens indbyggere til at skabe et landsbykøkken hvor alle kan mødes.

De gode historier – Vejen Kommune

Dette videoklip samler historier og fantastiske billeder fra Vejen Kommune – herunder flere klip fra Hovborg. Klippet er en del af turistmetiltagene i kommunen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *