Landsbyfestival i Hovborg 2015

LandsbyfestivalEN FESTIVAL FOR HELE LANDSBYEN

En række af Hovborgs foreninger og erhvervsdrivende har samlet kræfterne og vil i år arrangere en storstilet landsbyfestival i perioden 14. – 15. august 2015. Vi håber, at alle i Hovborg vil være en del af dagen – for det er også jeres.

Om fredagen vil Hovborg Kirkes Menighedsråd være vært ved en friluftsgudstjeneste og en gospelkoncert i Krohaven. Der vil være gratis kaffe og kage til alle de tilstedeværende.

Efterfølgende vil Dagli’ Brugsen i Hovborg arrangere sin traditionelle koncert med irsk folkemusik og grillmad for hele familien.

Om lørdagen arrangerer Hovborg Lokalråd i samarbejde med Hovborg Kro en lækker morgenbuffet efterfulgt af en guidet bustur rundt i Hovborgs skønne natur, herunder forbi Københavnerplantagerne. Alt dette for kun 100,00 kroner pr. person. Tilmelding til Gitte Olsen: gitte@hovborg.net eller 30139956.

Senere på dagen, vil der være et sydligt inspireret kantstensmarked i hele hovedgaden, hvor man vil kunne sælge og købe alt fra pandekager til knappenåle.  Dagen vil også byde på et familieskatteløb rundt i hele byen.

VIL DU OGSÅ VÆRE MED?

Alle er naturligvis velkomne til deltage i dagen, hvor vi vil fejre vores gode landsby – og vi har meget at fejre. For i Hovborg har vi opnået mange ting ved hinandens hjælp. 

Hvis du har lyst til at sælge noget til kantstensmarkedet, skal du inden 1. august 2015 reservere en stand ved Gitte Olsen: gitte@hovborg.net eller 30139956. Man kan reservere en bod op til 10m og det koster kun 50 kr.

Allerede på nuværende tidspunkt er der rift om boderne, hvorfra der vil blive solgt alle mulige forskellige ting. Men hvis du har lyst til at være en del af en spændende dag, hvor der kommer mange mennesker, så skynd dig at reservere en stand.

Husk at invitere familie og venner til at besøge Hovborg på denne spændende dag. Vi glæder os til at se jer!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *