Hovborg har fået fiberbredbånd. Her er fordelene for dig.

Vidste du, at du kan få 22 populære tv-kanaler med danske, nordiske og tyske favoritter for kun 119,- pr. måned? Med i pakken får du også Kanal 5 og TV 3 samt alle TV 2 regionerne.

Se tv-kanalerne i de 3 stærke tv-pakker

Fordi du bor i Hovborg, kan du nu få alle fordelene med fiber hjem til dig. Ring og bestil hos SE på telefon 7011 5030. Så bliver du automatisk medlem i Hovborg Antenneforening og får adgang til de særligt gode foreningspriser på tv, telefoni og internet.

Det koster dig ikke noget at skifte til SE. Etablering og opsætning er gratis. Og SE sørger for, at det virker hjemme hos dig.

Når du har fiberbredbånd, åbner du op for dine muligheder på internettet. Skal det gå hurtigere, når du downloader serier og film på nettet? Eller skal det være mere effektivt på hjemmekontoret? Uanset dit behov vil du opleve, at fiberbredbånd giver dig en bedre internetoplevelse.

Prisen starter ved kun 199,- pr. måned. Så får du 20/20 Mbit/s internet med hastighedsgaranti.

Når du bestiller internet, får du også et valgfrit 0,- tlf. abonnement med i prisen. Og du kan beholde dit nuværende nr.

Læs mere om billig telefoni

 SE sørger for kabling og installation frem til din husmur. Og vi kan hjælpe dig med kabling og installationshjælp, hvis du har computer eller tv. Spørg, når du bestiller.

Ring og bestil hos SE på 7011 5030.
ELLER download en bestillingsliste her: Bestillingsliste-Hovborg Udskriv listen (2 sider), udfyld med dine ønsker og send til os:

SE

ATT: Salg foreninger

Vilsundvej 1

6715 Esbjerg N

Få mere at vide

Hvordan får du fiber?

Tjek om du har egnede kabler til fiber-tv   


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *