Vil du udstille din Kunst og dit håndværk i Hovborg?

Nu er der ved at være gået et år siden vi startede Holmeå kunstforening. Sidste år arrangerede vi et åbningsevent som blev en rigtig god dag for foreningen, byen og alle de besøgende og det var takket være alle de folk vi havde fået til hjælpe og deltage. Vi vil lave et arrangement igen, hvor vi gør opmærksom på vores lille landsby, og hvor vi hylder og nyder kreativitetens mange sider. Vi vil igen lave kunstudstilling, kreative workshops, gåtur med sjov konkurrence for hele familien, hestevognskørsel og kunsthåndværkermarked. Men i år vil vi tilføje en stor kagekonkurrence, have foredrag og nogle koncerter også. I år er vi med i en kulturfestival for trekantsområdet, så information om vores arrangement spredes ud til flere foruden det pr, vi selv laver. Desuden har vi valgt at rykke markedet tættere på udstillingen, så de besøgende skulle få nemmere ved at nå at se det hele. I forbindelse med arrangementet vil vi spørge, om du er interesseret i at deltage med dine fine, kreative ting på kunsthåndværkermarkedet?  Ligesom sidste år søger vi seriøse, kreative mennesker, som tilsammen kan lave et spændende marked for de besøgende og vise at kunst og kreativitet kan være mange ting,
Det hele finder sted lørdag d. 31/8 fra 10.00 til 16.00.  Prisen for en stand er 100 kr. og derefter går al profitten til dig.
Du skal selv medbringe telt/pavillon, borde og stol osv. Du kan få al den plads du behøver. Brevet er ikke sendt ud for at være påtrængende, men fordi vi tænkte, at det kunne falde i din interesse. Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores forening kan du finde os på facebook, men du er også velkommen til at kontakte mig på mail:
jane-lorenzen@jubii.dk eller mobil: 40 51 38 83  Håber invitationen og arrangementet er noget for dig. Tilmelding senest d. 1/8 ellers kontakt mig for en individuel aftale. (Vi holder til Lindevej 5, 6682 Hovborg.) 

Venlig hilsen Holmeå Kunstforening Jane Lorenzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *