Så bliver det ikke billigere.

Michelle HviidLørdag d. 23. August kl. 18.00 Spisning og foredrag med Michelle Hviid. Sted: Aktivitetshuset Lindevej 7, 6682 Hovborg Medarrangører: Hovborg kro, Maden leveres af Hovborg kro. Der vil være forret, hovedret og efterfølgende kaffe. 1. klasses foredrag, entré incl. 2 retters menu: KUN 250 kr, Billetter bestilles på Hovborg kro tlf 75 39 60 33

Sælg Udkantsdanmark til Kina I dette underholdende og inspirerende foredrag, sætter den københavnske provocateur, Michelle Hviid, fokus på det såkaldte Udkantsdanmark. Den skønne del af Danmark, hvor alle ved, hvem hinanden er. Noget der med en ”Storby-piges” øjne, er både fascinerende og samtidig også lidt skræmmende. Michelle er en af landets førende netværkere. I foredraget ser hun på de mange fordele, der allerede eksisterer i de små samfund. Kendskabet til hinanden, bør være en stor styrke – både for den enkelte og får fællesskabet. I byerne kæmpes der hårdt for at skabe netværk. Byboerne må nærmest tvinge sig selv til at lære hinanden at kende, selvom de bor dør om dør. Udkantsdanmark er blevet et negativt ord, der risikerer at få samme klang som ordet ghetto. Det er SÅ ærgerligt. Det kunne hedde Vandkantsdanmark og klinge positivt, fremkalde stolthed og håb. Det burde jo være Udkantsdanmark vi fløj på EXPO i Kina – ikke en Københavnsk kobberfigur tilknyttet en håbløs gammel fortælling. Udkantsdanmark er virkeligheden i dag – kobberdamen er bare et markedsføringsstunt, som man har holdt liv i mangel af bedre.
Michelle Hviid tror på, at Udkantsdanmark kan erstatte ”i mangel af bedre”, hvis Udkantsdanskerne er klar til at tage udfordringen op. Er klar til at tage ansvar – både som individer og som kollektiv? Ellers er alternativet, at de må kaste badehåndklædet i ringen og flytte til byerne, hvor Internettet fungerer hver dag og bilkøerne er lige så sikre, som ammen er det i kirken. Det er over 200 år siden stavnsbåndet blev ophævet.
Tiden må være inde til at handle – ellers må vi sælge Udkantsdanmark til Kina.
Michelle er en gennemført autentisk foredragsholder, der formår at trække store grin, samtidig med at hun holder publikum nærværende med hudløst ærlige fortællinger. Hun hører til den kategori af foredragsholdere, der når helt ind i hjertet på sine deltagere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.