Nyt fra HUIF

Det er generalforsamlingernes tid. Indleveringsfristen til dette nummer af HUIF-bladet passer ikke helt med afviklingen af generalforsamlingerne i Huset og i HUIF, men jeg har alligevel taget formandsberetningen med i dette nummer, for ellers går der så lang tid, at den let kan blive uaktuel.
Som I kan læse i beretningen har vi en forventning om, at Huset går i gang med en udvidelse, så der bliver mulighed for at lave et fitnesslokale, og så vi får bedre plads i redskabsrummet til vore rekvisitter. Ligeledes er det tanken, at der i udvidelsen skal gøres plads til “landsbykøkkenet”. Det vil ligeledes være til gavn for HUIF, idet de oprindelige planer for landsbykøkkenet indebar, at man ville bruge / nedlægge vore omklædningslokaler på skolen og indrette køkkenet der. Vi ville så stå uden egne omklædningsrum til udendørs idræt og være henvist til Husets omklædningsrum, der er noget mindre, og samtidig skulle deles med Huset andre brugere. Det synes hverken vi eller Husets bestyrelse er en særlig god ide.
Så HUIF krydser fingre for, at Huset, på deres generalforsamling den 24. februar valgte at udvide, og at vi på vores generalforsamling den 26. februar kunne arbejde videre ud fra denne forudsætning. Men alt det ved du sikkert, når du læser dette blad (for du var vel med til generalforsamlingen???).
Koncerten med Kristian Lilholt blev udsat på grund af sygdom, og den nye koncert afholdes på kroen torsdag den 2. april. Der er stadig mulighed for at købe billetter i receptionen på Hovborg Kro (se annoncen her i bladet).
Fodboldspillerne er nu rykket på græs, og der er stor tilstrømning til seniorholdet / holdene. Mange af spillerne kommer udefra, og det tyder på, at de har det hyggeligt og kan lide formen på træningen og kampene. Indendørsaktiviteterne kører stadig, selv om nogle af dem er ved at geare ned. Gymnastikafslutningen holdes i Huset søndag den 22. marts kl. 13.30.

Poul Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.