Nyt fra HUIF

Sommerfesten i uge 26 fylder meget i HUIF i øjeblikket.

Festudvalget har længe arbejdet med programmet, og som sædvanlig har udvalget holdt kortene tæt til kroppen med hensyn til temaet for årets holddyst. Den store prestige, der er i at være Hovborgs skrappeste  reservat, gør det nødvendigt at bevare hemmeligheden om opgavernes karakter så længe som muligt, så der ikke i de forskellige reservater øves unødig meget i de enkelte discipliner. Vi ved godt at der allerede er mange, der er  tyvstartet med “grundtræningen” rundt omkring i reservaternes  små hjem, så de kan være forberedt til specialtræningen efter holdsætningen. Skiltet skulle jo nødigt blive stående i Klelund, for det er lidt træls, at vi er nødt til at køre en anden vej til Lindknud for ikke at blive mindet om resultatet af sidste års dyst.

Selve programmet for festugen kan I se her i bladet, og som sædvanlig er det et meget varieret program. Der er forhåbentlig noget for alle.

Som nævnt i sidste blad vil HUIF igen opsøge jer for at få hjælp til de forskellige opgaver, der er i forbindelse med en sommerfest. Og som sædvanlig håber vi, at I vil sige ja tak. Det er som  ofte nævnt en god måde  at være med  i det fællesskab, som også er formålet med en sommerfest. Skulle I ved en fejl ikke blive spurgt, håber vi, at I selv kontakter festudvalget og tilbyder jeres hjælp.

I sidste nummer af bladet annoncerede vi efter kandidater til Hovpotten. Hvis I har et forslag til en kandidat vil vi bede jer om at lave et begrundet forslag og lægge det i forslagskassen i Dagli’Brugsen senest den 20. juni. Kriterier for  uddelingen kan I se i sidste nummer af bladet.

Fællesarrangementet “Landsby-motion” som finder sted den  21. juni er ikke en del af HUIF’s sommerfest, men da cykeludvalget ikke arrangerer “Holmeåløbet” i år, har fællesudvalget valgt at lægge arrangementet som  afløser for cykelløbet. Og HUIF er da også med i arrangementet. Og så er det meget praktisk, at teltet er stillet op, så det også kan anvendes i forbindelse med “Landsbymotion”. V håber selvfølgelig, at I også bakker op omkring dette projekt, ja faktisk håber vi, at alle møder op og deltager i motionen. Det bliver forhåbentlig både en sjov og sund dag.

Og så glæder vi os til at se jer til sommerfesten.

 

      /Poul Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *