Landsby senior bomiljø – oldekolle

Vi er en lille arbejdsgruppe der er gået i gang med at undersøge muligheden for at etablere nogle spændende boliger som det vil rart at flytte ind i, når man synes hus og have bliver lidt for store.

læs artikel fra JV d. 21. maj

Vi har fået et byggeselskab til at være med i projektet. Vi har været lidt rundt og se hvordan de har gjort andre steder og det var spændende.

Vi var bl.a. i Ølgod, hvor de har etableret 13 spændende huse og et fælleshus. Husene var forskellige både i størrelse og indretning, de havde valgt Spanien som tema, så alle huse var bygget i spansk stil.  I fælleshuset var der et stort lokale, køkken, bad og to gæsteværelser. Her havde de en del fælles aktiviteter og man kunne leje lokalet for 300 kr. hvis man boede i oldekollet og skulle have mange gæster. Havde man overnattende gæster kunne de bo i gæsteværelserne.  Det var ikke små huse de havde bygget, der var god plads til alt. De ejede selv husene og grunden var en fælles grund.

Vi vil gerne i gang med noget lignende her i Hovborg, så de der har lyst til at være med fra starten og selv være med til at bestemme, hvordan det hele skal se ud, hvordan det hus, man selv kunne tænke sig at bo i skal indrettes o.s.v. må man gerne henvende sig til en i arbejdsgruppen. Vi vil så få etableret en studiekredsrække for at finde ud af, hvordan hele projektet skal “skrues” sammen. Vi forestiller os at der skal være 8 huse og et fælleshus. Resten er op til studiekredsgruppen. Skal det være andelsboliger, ejerboliger, skal de bygges i en bestemt stil, hvor store skal hver enkelt være. Der vil være mange spørgsmål.

Vi ser frem til at få gang i en studiekreds.

                                            På vegne af arbejdsgruppen

 

Åge Jakobsen      Tage Brøgger               Ingrid Roed                       

Bodil Hansen      Sanne Pedersen            Kirsten Bruun75 55 51 12

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *