Ko-klapper-lauget ved Holmeå

Engarealerne ved Holme Å er en del af et kulturlandskab, der indeholder gammel landbrugshistorie. Når engene afgræsses forøges naturværdien, da engene derved bevares til stor nytte og vigtighed for særlige planter, insekter og fugle. Nu sælges igen Ko-klapper-medlemsbeviser, så du / I kan medvirke til naturgenopretning og formidling af landbrugshistorien til en bredere del af befolkningen.

Formålet med Ko-klapper-lauget ved Holme Å er at drive naturpleje, og som medlem kan du /I tilse kvæget, nyde den prægtige natur samt være med til at bevare en vigtig naturpleje, som er ved at forsvinde. Samtidig deltager du / I i foreningens medlems aktiviteter.

Aktiviteter:

Første aktivitet er i maj, hvor dyrene slippes på græs. Hold øje med datoen på hjemmesiden.

 

 

Næste aktivitet er generalforsamling den 14. september kl. 17.00. Vi starter med en rundvisning på engen inden vi mødes til fælles- spisning og generalforsamling. Herefter glæder vi os  til at se billeder fra “Ko-klapper-laugets rejseklubs” rejse til Brasilien.

 

Køb af medlemsbeviser:

Pris: 300 kr. for en 3-årig periode

Beløbet overføres til kto. 6233 0000 264989 med angivelse af navn og mobilnummer. Efterfølgende kontakter vi jer for yderligere oplysninger.

Alternativ kontakt Gurli Kristensen på mobil: 2044 8965.

 

Med venlig hilsen

Ko-klapper-laugets bestyrelse

Dagny Boisen, Henning Hansen, Gurli Kristensen, Wiebren Benedictus, Poul Henrik Bruun og Connie M. Skovbjerg

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *