Jyske mestre i Hovborg Billiard Klub

Vores holdturneringer har i vinter resulteret i mange fine resultater. Især det ukuelige Old boy’s hold, der var i spil om deltagelse i DM i DBU.

Holdresultaterne er således: Vores Serie 2 herrer og vores Old boy’s hold  nr.1 og nr. 2 har alle opnået at blive  puljevinder  i JBU turneringerne. Vores pigehold lå et point under det vindende Hovborg 1 hold – synd for dem!

Også individuelt har klubben opnået nævneværdige resultater. I FRØS turneringen blev Jeef en pengepræmie rigere, idet han blev nr. 1 – og i Lindknud-Hovborg turneringen sluttede Mogens som vinder og klubben  beholdt vandrepokalen, den som Ole Q. hjembragte  i 2008. Rita M. vandt Lady’s cup og skulle have spillet mod “The other winner Lady’s”om unionsmesterskabet i Odense d. 16. maj, men måtte melde fra.

Først lidt om slagets gang: De to Hovborg hold 1 og 2 spiller kvartfinale den 17.03.09 om  det Jyske Mesterskab og i hver sin pulje i henholdsvis Hovborg og Fredericia. Begge hold vinder deres kvartfinale – og er så videre i semifinalen, der spilles i Hovborg d.31.03.09.

Her vinder Hovborg 1: Erling Skovsgaard, Villy Hansen, Viggo Vase og Karlo Burkal  og Jeef Gotthardsen som reserve over Hovborg 2.og hold 1 gik så  videre sammen med Tinghøj til finalen.

Finalen spilles derefter d. 14.04.09 i Halvrimmen i Han Herred, hvor Halvrimmen, Tinghøj og Viborg også har kvalificeret sig til finalerunden.

Den 28. april spilles der igen i Hovborg, hvor det drejer sig om semifinalen i Unionsmesterskabet (DM). Igen en mega billiard dage i Hovborg, hvor der blev vist megen god billiard. Det var endnu en hel spilledag, hvor gæsterne udefra fik kaffe ved ankomsten – og hvor de blev sendt hjem med en god gang suppe.  En semifinale mod Svendborg 1 og 2 og Tinghøj.Meget dygtige spillere og Hovborg 1 må kapitulere. Men hvor var det flot gået i så mange kampe og mod spillere en klasse over Hovborg standard.

 

Tillykke fra klubben til holdet! – som blev fejret på et spillermøde den 20. maj.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *