Hovborg Golfmesterskaber 2017

Gyttegård Golf Klub lagde igen bane til, da Hovborg mesterskaberne i golf for 8. gang blev afholdt med 27 glade golfspillere. Der blev spillet godt golf, trods vejrgudernes luner. Dagen blev selvfølgelig afsluttet på den gamle hyggelige Hovborg Kro, hvor værtsparret Johanne og Jørgen Jørgensen igen havde sørget for perfekte rammer og dejlig mad. Tømrermester Jesper Mikkelsen fra Holmeå Tømrer blev samlet vinder, da han lavede flest point af alle og kan det næste år kalde sig Hovborg Golf Mester. Nr. 2 i herrerækken blev Morten Fagerberg og nr. 3 blev Aage Jacobsen, som dermed fuldendte en rigtig god golfuge, efter et hole in one tidligere på ugen. I damerækken vandt Johanne Jørgensen foran Ulla Ravn og med Mary Schröter på 3. pladsen. En stor tak til sponsorer for de fine præmier. Billede 1 viser nr. 3, 1, 2 i herrerækken. Billede 2 viser damerækken med vinder Johanne Jørgensen længst til venstre.