Holmeåskolens støtteforening – Salg af fuglekasser

FuglekasserSom et lille frisk initiativ, for at tjene lidt penge til fordel for Holmeåskolen, dens elever og lærerstaben og i sidste ende til gavn for hele vores samfund, ved at kunne bevare og styrke skolen, som gerne skulle have ry for at være den bedste skole i Vejen kommune, er vi i fuld gang med at fremstille fuglekasser, der gerne skulle hænges op i hele skoledistriktet inden foråret rigtig bryder igennem. Man kan købe både stære og mejsekasser, prisen er 50 kr pr. stk, ved køb af 3 stk. 140 kr. Ved større partier til f.eks vores landmænd, kan der handles lidt om prisen. Lad fuglene spise skadedyrene på marken og spar miljø og penge på sprøjtegiften. Fuglekasserne kan bestilles på tlf. 30301401, mail kurtvad@hotmail.com. Betaling kan ske ved overførsel til vores konto i Vorbasse/Hejnsvig sparekasse 9690 0760231371 eller kontant afregning ved levering af varen. Vi udbringer når der er et passende antal bestillinger inde. Bestillingssedler hænger naturligvis i SFO i Lindknud og Børnehaverne i Lindknud og Hovborg, da det jo er der vores nuværende og fremtidige elever i Holmeåskolen opholder sig til dagligt.
Støtteforeningen arbejder lidt i kulissen, bag skolen. Senest var vi involveret i fællesspisningen i ”Huset” i Hovborg, hvilket medførte et overskud på 3700 kr. Næste projekt er servicering af publikum til SFO”s play back aften d. 6 marts i ”Huset” i Hovborg. Allerede d. 14 marts har vi lovet skolen at overtage undervisningen af samtlige klasser. Det bliver nok en lidt anderledes skoledag end normalt, men lad det være en overraskelse for børnene.Vi er jo hver gang afhængig af en muskelgruppe, der kan træde til med en hjælpende hånd. Lyder det spændende, så send en mail til kurtvad@hotmail.com og meld jer til muskelgruppen. Husk tlf. nr. og skriv evt. hvad i selv mener i er eksperter i. Et års medlemskab af støtteforeningen koster 100 kr for enkeltpersoner. Husstand 200 kr og firma 300 kr. Firmamedlemsskab giver dog ikke stemmeret på generalforsamlingen. Alt går ubeskåret til gavn for Holmeåskolen. Indbetaling på konto nr. 9690 0760231371.  Husk mailadresse, så vi kan sende info til medlemmer. Medlemmer, der tegnede medlemskab i 2013, må meget gerne forny medlemskab for 2014. Vores regnskab følger kalenderåret, selv om der var stiftende generalforsamling i maj 2013.
Apropos salg af fuglekasser, findes der et par linier i en Poul Dissing sang: “Og fuglene flyver i flok, når de er mange nok.” Det kan godt overføres lidt til vores samfund, som i denne tid virkelig kræver at vi står sammen og kæmper imod nedlæggelse af skoler, forretninger, arbejdspladser og i sidste ende vores landsbyer. Vi må sammen gøre det attraktivt at bo her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.