Hjælp os med at få Rosa fra Rouladegade til Hovborg..

Kære alle Hovborgere, foreninger og virksomheder!
Holmeå Kunstforening er godt i gang med at planlægge årets store arrangement, “Kunsten at..” den 29-31. august. Vi har, synes vi selv, fået lavet et fantastisk spændende program, og er i år særligt glade for at vi samarbejder med så mange af de lokale foreninger. Dette viser igen, hvor gode Hovborgerne er til at stå sammen :-). Vi er i kunstforeningen rigtig glade for den støtte og opbakning vi har fået i vores første år. Tusind tak for det! I år har vi ikke været ude og bede om støtte, da vi er så heldige at være en del af “Kulturligt festivalen” i trekantsområdet, og har fået økonomisk støtte herfra.
Dette har gjort, at vi har fået lavet dette spændende program. Her i opløbet til arrangementet har vi fået mulighed for at få Rosa fra Rouladegade til at komme (kendt fra DR’s børnekanal Ramasjang).
Alle børn elsker hende, men hun koster altså lidt at få ud. 22.000 + vi skal stå med teknik og tekniker. Kunstforeningen har desværre ikke økonomi til dette, men inden vi takker nej til denne mulighed, vil vi undersøge mulighederne for lidt økonomisk støtte til dette. Har du/ I mulighed og lyst til at støtte Holmeå Kunstforening til dette arrangement, må I gerne skrive eller ringe til Lene Kamp mail: lenek.kamp@gmail.com  telefon: 60216682. På forhånd TAK!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *