Krocket Årsberetning 2009.

Selv om det ikke blev til nogen pokaler i år har vi haft en god sæson.. Resultat mæssig er det gået op og ned lige som Æ hundhandel.

I 2009 har vi haft 4 hold med i holdturneringen. Holdene spillede i A1. B1. C1 og C2.

Vores bedste hold A1 blev for tredje år i træk puljevinder og rykker dermed op i Mesterrække 2. Hvilket er det næst højeste inden for krocket,

Det er første gang i klubbens historie at vi får et hold i mesterrækken. B1 holdet var tvangsoprykket fra B2 i år Det var nok et for stort mundfuld i det de returnerede til B2 igen.

C1 klarede lige skærene mens C2 holdet også blev puljevinder og rykker dermed op i C1.

Ingen af puljevinderne blev regionsmestre så vores pokalhylde er lidt tom i år. Vi havde også deltaget med 2 hold i par turneringen. Hold A2 tabte den indledende turnering i Vorbasse og rykke igen ned i B1. Denne placering er dog ikke officielt oplyst endnu.

Holdet i B1 var blevet rykket 1 tak ekstra op da det passede bedst med pulje inddelingen. Det var dog ingen hindring da de vandt puljen i Vorbasse og dermed skulle spille om Regionsmesterskabet. Holdet måtte tage til takke med en 2 plads. De havde igen i år bøvl med Bøvl der senere blev Danmarksmestre. Men holdet rykker en tak op og kan dermed bytte plads med A2 holdet.

Derudover har der været deltagelse i stævner og lokale arrangementer med skiftende resultater.

Vejrmæssig har det også været et godt år. Der har faktisk ikke været brug for hverken regntøj eller støvler i år.

Til sidst en tak til Søren for rengøringen af huset og Karen for at stå for søndags og tirsdags stævner. Og tak til Rita og Peter for godt samarbejde i år.

Alt er gået uden problemer. Så udvalget har indvilget i at fortsætte til næste år.