Årets gang i Hovborg Billard Klub 2009-2010

                     

                      Billardudvalget er med tre nye medl. Svend T., Erling S. og Mogens K.P.næsten nyt – bortset fra Hans L. Der har været nok at se til, med at forstå budgettet og hvad der ellers foregår bagved den daglige gang i klubben med træning og turnering.

 

                      Kurser: Poul H. og Mogens K.P. har i efteråret 2009 været på træningskursus i Odense – og det har resulteret i et kursus omkring ”Broncemærket” her i jan.-feb, hvor der så skal aflægges prøver i marts. Instruktør var Per Lund Petersen.

 

                      Turneringer: Klubben har deltager i JBU’s turneringer: Et jyllandsserie hold, et serie 2 hold og fem Old Boy’s hold, hvor det ene hold er et Old Lady’s hold. Desuden kører der en non stop Pensionist turnering. Om sommeren deltager vi i en Sommer turnering med de 5 Old Boy’s hold, også her er det ene hold et Old Lady’s hold.

I HUIF bladet vil der komme referater fra turneringerne.

 

                      Individuelle turneringer tiltrækker hvert år mange af vores spillere:

FRØS-turneringen havde ialt 40 deltagere fra starten, hvor Hovborgspillere udgjorde en betydelig andel. Vi sluttede med tre deltagere i finalen og  en samlet præmiesum på 2500,00  kr røg til Hovborg. Vi deltager med noget færre i Kommunemesterskaberne,  medens vi d.d. er tilmeldt 17 deltagere til den lokale Forårscup: Lindknud – Hovborg. Vores Lady’s har arrangeret en cup i Hovborg -og vores bedste Lady blev nr. 2 i en landsdækkende cup i Lindknud.

 

                      Nye medlemmer: Vores anstrengelser for at få nye medlemmer har ikke givet det helt store resultat, men vi må overveje nye tiltag i stærk konkurrence med Fitness og de andre HUIF-aktiviteter.

 

                      Sponsor: I år har Billard klubben fået et stort Sponsorat fra Vorbasse Hejnsvig Sparekasse, og vi vil snart kunne præsentere alle vores turneringsspillere i nye trøjer. Traditionen tro afholder vi en Nytårstaffel med indkøbt mad – og når JBU turneringen slutter her sidt på vinteren, så får vi os lige en bid brød sammen. Efter sommerferien bliver der så tid til et nyt spillermøde, hvor vi beslutter os for årets aktiviteter.

 

                      Andet: Hver onsdag og fredag eftermiddag er der trænings-træf i klubben. Flere aftener har vi haft ”Rødvins” – turnering. Måske skulle vi afholde Hold-mesterskab eller Klub-mesterskab. Vi har et historisk lavt medlemstal på 34 medlemmer, hvor 88% er over 60 år – og det er jo fint nok!

 

Med venlig hilsen

Mogens

                       

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *