Fodbold for sjov weekend

Lørdag d. 14 april til søndag d. 15 april, havde fodboldudvalget inviteret til boldspil og meget andet sjov, med overnatning i hallen. 45  piger og drenge fra 5 år til 13 år, tjekkede ind kl. 13.00 med fuld oppakning. 13.15 var alle klar på boldbanerne, hvor der blev spillet fodbold efter alle kunstens regler, et par spillere fra EFB dukkede også op, så autografer blev skrevet både på papir og arme, ben, pande og næse. Der blev også tid til et fælles holdfoto med mange bolde flyvende omkring os.

Forældrene bidrog velvilligt med al den hjælp vi kunne ønske, der blev bagt kager, rettet an med kaffebord, lavet aftensmad og serveret på bordene, nogle blev placeret på posterne til Tour de Hovborg, hvor børnene prøvede mange forskellige ting, såsom at kaste med æg, gætte forskellige dyr, føle ting i en sæk, flytte vand fra a til b med plastikbægre i munden (selv med seksårs tænder der manglede kunne det lade sig gøre), sparke præcisionsspark, kaste basketbolde i kurv, forhindringsbane, gætte melodier og helst synge dem. 2 timer var børnene aktive på touren, flere kunne slet ikke forstå at de havde været ude så længe, men appetitten fejlede så heller ikke noget, da aftensmaden blev serveret.

Aftenen bød på besøg af Brian Holm og sønnike. De slæbte en masse redskaber frem i hallen og så stod den ellers på springgymnastik i en times tid, hvor sveden rigtig kom frem. Rart at vi har så dygtige gymnaster, der vil give børnene en anderledes oplevelse.

Kl. 21.30 blev der sat film på, serveret popcorn og slikpose, soveposen var jo fundet frem, så der var dømt råhygge i et par timer, men hvis vi troede at alle sov når filmen var slut, blev vi lidt klogere. Mange kunne godt klare et stykke kage bagefter og var egentlig ikke lige indstillet på at gå til ro. Efter ca 1 times hvisken og fnisen i krogene, faldt der ro over salen og alle sov, men kun til kl. 6.45, så var der gang i kludene igen. Morgenmaden blev fundet frem, igen med hjælp fra forældre og da kl. blev 9.30 var de fleste klar til at komme hjem og hvile ud. Oprydning og rengøring var overstået ca. kl. 11.00. Vi havde haft en sjov weekend og regner med at gentage arrangementet til næste år.

Stor tak til Hovborg brugs for alt det frugt vi kunne spise, tak til Bo Plan for lån af hoppeborg, tak til Brian og Jacob for gymnastik underholdning, tak til fotografer og alle forældre og frivillige, der har bakket op om det hele.

Fodboldudvalget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *