Fitness lokalerne åbner

Fitness lokalerne åbner

Efter et par veloverståede åbent hus arrangementer i fitness lokalerne, er det nu blevet tid til at komme i gang.

Der var 28 personer der besøgte lokalerne og snakkede med de 3 unge fyre om mulighederne for træning. De besøgene var fra alle aldersgrupper og det bliver spændene at følge, om de alle synes de kan mærke forskel om et par måneders træning. Alle er selvfølgelig velkommen, selvom man ikke nåede til åbent hus arrangementerne.

Som udgangspunkt vil lokalerne være åbent fra 8.00 om morgenen til 22,00 om aftenen alle ugens dage. Vi forlanger man altid tager af sted 2 personer af sted, hvis man ikke møder op, når der er instruktører til stede. Det er for at man kan hjælpe hinanden med indstilling af maskinerne m.m. og hvis der skulle ske noget uforudset.

Før man får lov at træne uden instruktør til stede, skal man have trænet 2 gange, så vi er sikre på at maskinerne er indstillet korrekt og man selv har fundet ud af at indstille maskinerne.

I den første måned vil der være instruktører, 3 gange om ugen.

Første træning   den 28 oktober kl. 19,00 – 21,00

Anden træning  den 30 oktober kl 19,00 – 21,00

Tredje træning   den 1. oktober kl 10,00 – 12,00

De efterfølgende uger trænes på samme trænings tidspunkter og skulle der være nogle der ikke har mulighed for at møde op de pågældende dage, må man kontakte de undertegnede.

Al træning i oktober og november er gratis.

Det tager ca. 25 til 35 minutter den første gang, for få indstillet maskiner og træning, pr. person, så det er bedst hvis man ringer og aftaler tid. Bestilling af tid kan ske på følgende tlf nr.:

Sune                    51945959
Esben                  23717325
Lasse                   61267476

Man er selvfølgelig altid velkommen til at møde op, hvis man blot er forberedt på lidt ventetid.

Husk Håndklæde og evt. vandflaske.

Hilsen
Sune, Esben, Lasse og Nicolaj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *