Nyt fra HUIF

Så er HUIF-bladet tilbage igen efter nytåret.

Vi håber selvfølgelig at det har været savnet, for det er en god måde at vurdere bladets succes. I foreningen er vi meget glade for bladet, idet vi der får mulighed for at fortælle, hvad der sker, – ikke kun i foreningsregi, men også i hele lokalområdet. Vi er meget glade for, at de øvrige foreninger også bruger bladet til at fortælle om deres aktiviteter, så bladet er hele områdets BLAD. Der er selvfølgelig økonomi indblandet i fremstillingen og omdelingen af bladet. Derfor giver de øvrige foreninger et tilskud i forhold til, hvor meget de bruger bladet, og vi sælger annoncer for at hjælpe lidt på økonomien. Selv om redaktionen (Ingrid og Frida) arbejder gratis, og Erik vederlagsfrit omdeler bladet i byen koster det HUIF ca. 10000 kr. på  årsbasis at udgive HUIF-bladet. Vi synes imidlertid det er pengene værd, og vi ved at mange sammen med os nyder at have et overblik over, hvad der sker lokalt. 

Det er stadig muligt som privatperson at sætte en annonce el. lignende i bladet. Prisen herfor er uændret, og henvendelsen sker til redaktionen.

Der er som sædvanligt gang i HUIF’s aktiviteter. De fleste foregår indendørs, men det varer nok ikke længe før fodboldspillerne også rykker udenfor.

Her i det nye år har præmiespilsælgerne været rundt, og vi håber I har fornyet jeres lodder, idet I derved (ud over at støtte HUIF) får mulighed for at gøre jeres indflydelse gældende ved generalforsamlingen.

HUIF’s generalforsamling afholdes i år torsdag den 26. februar i “Huset” kl. 19.00 ( se indkaldelsen et andet sted her i bladet).

Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed, og det er her, du for alvor har mulighed for at gøre din indflydelse gældende. Derfor opfordrer vi kraftigt til, at du møder op. Det er vigtigt for osat vide, hvordan medlemmerne ønsker foreningen skal drives, så den kan leve op til de krav og forventninger, som vi har til vores og vore børns fritid.

Under punktet “Indkomne forslag” er der allerede indkommet et forslag om, at HUIF etablerer et fitnessudvalg som skal stå for etablering og drift af et fitnesslokale / område under HUIF. Forslaget og en uddybende begrundelse kan I læse her i bladet. Det lyder meget spændende. Som det nævnes i forslaget er det vores håb, at der bliver plads til fitness i Aktivitetshuset i forbindelse med Husets påtænkte udvidelse. Fitness er for alle, uanset hvordan vi ellers er til idræt eller boldspil. Det kræver ingen sportslige forudsætninger, så det vil give en mulighed for også de “ikke-sportstrænede” til at få motion. Og selv om HUIF har mange tilbud, så er der også mange, der ikke lige har det rigtige tilbud i foreningen. Her er fitness måske den mulighed, som mange mangler.

Og efter generalforsamlingen byder foreningen på landgangsbrød, så det burde i sig selv være motivation nok til at møde op. Skrækken for at møde op og blive valgt ind i bestyrelsen skal ikke holde dig tilbage. Ingen vælges ind mod deres vilje, og vi prøver på forhånd at finde kandidater og spørge, om de har lyst til at gøre et stykke arbejde for foreningen.  Har du selv lyst til at deltage i foreningsarbejdet, eller kender du en, der har lyst, hører vi meget gerne fra dig. Vi kan altid bruge interesserede.

 

 

Poul Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *